Hírnév kurvák és öreg szörnyetegek

2014.10.06 21:41

Ha utálod vagy éppen imádod a celebeket, akik a semmivel szereznek milliókat és luxuséletet, valamint jót akarsz nevetni a viselt dolgaikon, akkor neked szól ez a regény. Celebek, ti ne olvassátok, mert utálni fogjátok!

Gregory Foolery, az 55 éves alkoholista, szexmániás filmsztár életének egy fontos pillanatában megfogadja, hogy többé nem iszik. Teszi ezt azért, mert szeretné még sokáig élvezni az életet amitől minden jót megkapott, amit csak az ember kívánhat, és mert komoly emésztési problémákkal küzd, amiről természetesen sokáig nem akar tudomást venni. De előtte áll két hónapnyi díjkiosztó gálasorozat... Jelenleg éppen  a ki-tudja-hanyadik szeretőjével "fut", és ennek megfelelően is bánik vele. Az egészségügyi problémái és gusztustalan vágyai számos kínos és mulatságos helyzetbe sodorják őt, amelyeket a szóvivője és ügyvédei segítségével majdnem mindig sikeresen a maga javára tud fordítani. Mr. Foolery életén keresztül bepillantást nyerhetünk Hollywood züllött világába, ahol a prostitúció, a hazugság, a megtévesztés, a világ becsapása játssza a főszerepet, ahol a rajongók manipulálása érdekében Mr. Foolery még a nemes célokat és a jótékonykodást is gátlástalanul felhasználja a még nagyobb siker és a még több pénz megszerzése érdekében.

MEGRENDELÉS

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vissza